Bine ati venit pe siteul FrasinulBN

Va oferim cele mai bune produse

Mixturi asfaltice

Dispunem de o statie de asfalt de ultima generatie, iar ca si produse va putem oferii: BA 8,BA 16,BAP 16, BAR 16, BAPC 16,MAS 16,BAD 22,4, BADPC 22,4

Betoane

Dispunem de 2 statii de betoane, una in Ilva-Mica si cealalta in Nasaud si producem diferite clase de betoane, inclusiv beton rutier.

Agregate cariera

Agregatele de cariera sunt obtinute prin sfaramarea rocilor in bucati mici obtinute prin concasare, granulare si selectionare, cu ajutorul unor utilaje specifice. Comercializam toata gama de agregate naturale.

construction2.jpg

Serviciile noastre

Constructii drumuri

Constructii drumuri

Firma noastra are in momentul de fata specialisti bine pregatiti capabili sa ofere solutii atat constructia de noi drumuri cat si pentru modernizarea drumurilor judeţene şi naţionale existente

Detalii

Retele apa si canalizare

Retele apa si canalizare

Inginerii nostri proiecteaza lucrari de canalizare si retele de apa.Firma noastra are experienta în construirea și reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare menajera

Detalii

Constructii poduri

Constructii poduri

Podurile sunt unele dintre cel mai importante structuri in ceea ce priveste constructiile.Dispunem de cele mai eficiente metode de constructii de poduri indiferent de zona unde urmeaza sa fie amplasate.

Detalii

Constructii hidrotehnice

Constructii hidrotehnice

Constructiile hidrotehnice sunt lucrari complexe care se executa atat pentru folosirea resurselor de apa în diverse scopuri, cat şi pentru combaterea efectelor distructive ale apei.

Detalii

Constructii civile si industriale

Constructii civile si industriale

Furnizorul dumneavoastra de solutii integrate constructiile civile şi industriale reprezintă pentru noi o provocare continua si va putem oferii solutii concrete in ceea ce priveste aceste domeniu

Detalii

Incercari de laborator

Incercari de laborator

Prin specialistii firmei noastre aflati care este calitatea reala a constructiei dumneavoastra testand calitatea solului si a materialelor de constructie folosite.

Detalii

Rapoartele noastre

0
Servicii de calitate
0
Clienti multumiti
0
Proiecte complete
0
Servicii pe an

Footer Logo

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul exploatarii forestiere, Frasinul SRL a inceput din anul 2007 sa activeze doar in domeniul constructiilor, fiind specializata in constructii de drumuri si poduri, constructii civile si industrial, constructii hidrotehnice, lucrari de apa si canal.

.

Noua Sala Polivalenta-Prezentare

Search